۲۴۳ طرح برق رسانی آماده افتتاح | تابستان آینده برق پایدارتر می‌شود (۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۹۰۴۸۴
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
۲۴۳ طرح برق رسانی آماده افتتاح | تابستان آینده برق پایدارتر می‌شود (۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۴)
معاون توانیر از آماده افتتاح شدن ۲۴۳ طرح صنعت برق در سراسر کشور با سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیارد تومان خبر داد؛ این پروژه‌ها شامل توسعه پست‌ها، خطوط انتقال و فوق‌توزیع است تا محدودیت‌های شبکه کاهش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل اسدی اظهار کرد: این طرح‌ها با هدف توسعه شبکه سراسری برق و رفع محدودیت‌های شبکه، همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی درباره اقدامات این شرکت در توسعه شبکه سراسری برق با اولویت رفع محدودیت‌های شبکه، ادامه داد: در جهت ارائه بخشی از کارنامه دولت چهاردهم، همزمان با دهه فجر امسال ۲۴۳ طرح صنعت برق با اعتباری بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان آماده افتتاح شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی توانیر با بیان اینکه سه محور جلوگیری از حبس تولید، بهبود ولتاژ شبکه و رفع پرباری تأسیسات شبکه، راهبرد‌های اصلی بخش توسعه شبکه انتقال و فوق‌توزیع را تشکیل می‌دهد، گفت: در همین چارچوب، تاکنون عملیات اجرایی بیش از ۱۳۰ طرح حیاتی آغاز شده و بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این طرح‌ها پیش‌بینی شده است.

اسدی با اشاره به محدودیت‌های منابع مالی و مشکلات ناشی از تحریم‌ها، خاطرنشان کرد: با وجود این چالش‌ها، به‌واسطه همت و تلاش کارکنان صنعت برق، پیشرفت‌های قابل توجهی در توسعه شبکه انتقال و فوق‌توزیع کشور حاصل شده است؛ به‌گونه‌ای که در قالب ۲۴۳ طرح آماده افتتاح، افزایش ظرفیت پست‌های انتقال به میزان ۴۳۸۵ مگاولت‌آمپر و ۳۳۲۸ مگاولت‌آمپر در بخش فوق‌توزیع و همچنین احداث ۱۳۲۵ کیلومتر مدار خطوط انتقال و فوق‌توزیع بهره‌برداری می‌شود.

این مقام مسئول با ابراز امیدواری نسبت به نتایج این اقدامات، ادامه داد: با اجرای طرح‌های گسترده در بخش توسعه شبکه انتقال و فوق‌توزیع، انتظار می‌رود در تابستان سال آینده، وضعیت شبکه برق کشور از نظر گلوگاه‌ها و محدودیت‌ها به‌مراتب بهتر از امسال شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.